למסרבת לקחת זריקה או כדורים-אחות פרטית למתן זריקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/04/2007 | 20:57 | מאת: טל

אודה באם מישהו יכול להמליץ ,מכיר יודע על מישהו באזור הדרום. או רופא שמזריק זריקות.

20/04/2007 | 17:54 | מאת: דור

שלום רב כדאי לנהוג באחריות ולא לחפש מישהו "שמזריק זריקות". להזריק זריקות גם נרקומן ברחוב יודע. זה לא חכמה גדולה. טיפול בפסיכוזה או סכיזופרניה מחייב רופא מקצועי שיאבחן את מצבה ויחליט על סוג התרופה, המינון ויבצע מעקב אינטנסיבי אחר מצבה. אם תתני לה זריקה ארוכת טווח אח"כ מוטלת עליך האחריות לטפל בתופעות הלוואי שיהיו אם יהיו. לכן לדעתי אין מנוס מפניה לחדר מיון, או מרפאה לבריאות הנפש, או אישפוז. בברכה