פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/04/2007 | 18:27 | מאת: חווה

קיבלתי מהרופאה שלי פרימולוט נור למשך שבועיים כדי לדחות את המחזור.היא אמרה שאין בעייה לקחת את זה עם ה1 מ"ג ריספרדל,אבל ראיתי שכתוב בעלון המצורף שלא כדאי לקחת אם יש דיכאון.אומנם אין לי דעכאון וגם למרות שאני מאובחנת בי פולר הייתה לי רק מאניה והריספרדל זה למניעה,תחזוק.האם באמת אין בעייה לקחת באופן חד פעמי את הפרימולוט?

20/04/2007 | 23:39 | מאת:

לחווה אין בעיה בשילוב, הרספרידל ישמור עליך מפני דיכאון שעלול להיות מכל סיבה שהיא שבת שלום דר' גיורא הידש