כאבי ראש מטורפים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/04/2007 | 01:46 | מאת: דניאל

אני סובל מזה המון זמן מכאבי ראש מטורפים אני סובל מבעיות נפשית סיכרופנית אני שותה ליפונקס אבל זה לא עוזר לי אני מרגיש שאני על סף השיגעון כל מה שאני שומע או רואה נכנס לתןך המוח ומשגע אותי אני לא יודע מה כבר לעשות אני מטופל אבל אני לא מצליח למצוא את התרופה בבקשה עזרו לי מה עושים עצבים בראש משגעים אותי אני לא יודע מה אני עושה אני כל היום נמצא במחשבות אני לא רגוע אני מרגיש לחץ בתוך המוח

18/04/2007 | 23:18 | מאת:

לדניאל למרות הסכיזופרניה כדאי לגשת לרופא המשפחה לבירור כאבי הראש? יתכן שמדובר במצב גופני שאינו קשור למצב הנפשי או לטיפול הנפשי. רק אחר כך הייתי בודק את הצד הנפשי ומה אפשר לעשות. כל טוב דר' גיורא הידש