לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/04/2007 | 17:41 | מאת: מישהי1

איני בטוחה אם תראה את שאלתי הנוספת,כי נוספו כבר הרבה שאלות אחריה, לכן צירפתי אותה בקישור הבא: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-385,xPG-854,xFT-611678,xFP-612230,m-Doctors,a-Forums.html בתודה מראש, מישהי1

18/04/2007 | 23:09 | מאת:

למישהי כבר עניתי על שאלתך, ואכן השאלה הזו מעניינת ואני מעדיף לפתוח אותה כאן לקוראים. השאלה היא מה קורה אם אדם "נורמלי" או אדם שאינו סובל מדיכאון או חרדה נוטל תרופה נוגדת דיכאון? האם התרופה משנה את האישיות? אשמח לתגובות הקוראים ובעלי ניסיון כל טוב דר' גיורא הידש