פריזמה ואדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/04/2007 | 10:19 | מאת: יעלה

שלום, לפני שנתיים הייתי בדיכאון וקיבלתי תרופות. לאחר ירידה הדרגתית במינונים אני נוטלת כיום 1 פריזמה ו-1 אדרונקס ביום. את המינון הזה אני לוקחת כבר לפחות שנה ומרגישה טוב מאוד. האם כדאי להמשיך ולרדת לאט לאט במינונים? של הפריזמה או של האדרונקס? במה יורדים קודם??? תודה יעלה

16/04/2007 | 15:48 | מאת: דור

שלום רב אם את מרגישה טוב מאד אז למה לקלקל? לא כדאי לשנות טיפול אם מרגישים בטוב. אם יש פסיכיאטר שמכיר אותך ואת ההיסטוריה שלך- היוועצי בו בעניין. בברכה

16/04/2007 | 16:13 | מאת: דו?רו?ן

רצוי להפסיק טיפול /לשנות מינון רק בהתיעצות עם הרופא המטפל מחשש לחזרת הסימפטומים ! יתכן והרופא יוריד את המינון של האדרונקס לפני הפריזמה בגלל שלפריזמה יש זמן מחצית חיים ארוך יותר זה רק ניחוש.

16/04/2007 | 19:50 | מאת: יעלה

תודה לכם דור ודורון. אני לא רוצה להפסיק לגמרי רק לרדת עוד במינון בגלל תןפעות הלוואי.