הפחתת סימני התרגשות בהופעה בפני קהל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2007 | 22:05 | מאת: א.

שלום רב, מעוניין לדעת אם אפשר לקחת תרופה להפחתת סימני התרגשות גדולים בדיבור בפני קהל... אם כן, מה שם התרופה וממי אפשר לקבל מרשם. הנני מודע לכך שטיפול התנהגותי יכול לעשות את העבודה אבל אני מעוניין ג"כ באופציה זו לטווח הקרוב תודה

16/04/2007 | 09:22 | מאת: דו?רו?ן

דרלין יכול לעשות את העבודה , לך לרופא המשפחה ותבקש מרשם ותסביר למה אתה צריך, ספר לנו עם נתן לך. קבל קישור עם מידע על הכדור: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=237

16/04/2007 | 11:22 | מאת: דור

שלום רב מה שכתבת עונה להגדרה של חרדה חברתית. מבין כדורי ההרגעה קלונקס הוא היחידי שהוכיח במחקרים כיעיל לחרדה חברתית. ולכן ההמלצה על קלונקס במינון של 0.5 מ"ג. לקחת כשעה עד שעתיים לפני מועד ההרצאה. שים לב שבשימוש קבוע של מס' שבועות קלונקס גורם להתרגלות. אפשר לקבל מרשם מרופא משפחה. בברכה

18/04/2007 | 01:37 | מאת:

לא. תודה למשיבים, בכל אופן קודם כל צריך להגיע לרופא לאבחנה מדוייקת, אחר כך אפשר לחשוב על טיפולים תרופתיים שעשויים לעזור. כל טוב דר' גיורא הידש