לחץ בגרון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2007 | 18:48 | מאת: נטלי

שלום ד``ר, היתי רוצה לשאול , אני מרגישה כבר חודשים תחושה של חנק , גוש בגרון לחץ וקושי בבליעה וזה מאוד מפריעה לי . עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת דם, משטח גרון, אולטרסאונד גרון וצוור , לפני שנה עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה שבה התגלה בקע סרעפתי וgasritis . כל הבדיקות חוץ מגסטרוסקופיה יצאו תקינות . איך אפשר לבדוק מה זה ? מה לעשות? תודה נטלי

16/04/2007 | 09:29 | מאת: דו?רו?ן

אם נבדק ונשלל כל דבר פיזי שיכול לגרום לבעיה יתכן ויש לך "גלובל היסטריקוס" שזו תחושה של כמו משהוא תקוע בגרון ויתכן והפתרון הוא כדורים מורידי לחץ וחרדה ממשפחת ה SSRI כגון פרוזק,פקסט וכו מצ"ב קישור : http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-7,xPG-482,xFT-157029,xFP-157077,m-Doctors,a-Forums.html

18/04/2007 | 01:27 | מאת:

לנטלי תודה לדורון אבל לפני כן הייתי ממליץ גם על בדיקה של רופא א.א.ג. וגם על טיפול בתרופות נוגדות חומצה בקיבה. כל טוב דר' גיורא הידש