טיפול פסיכוטרפויטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2007 | 12:11 | מאת: ruth

כמתנדבת בקו הפתוח המיועד לנפגעי נפש ובני משפחה, הועברה אלי שאלה בנושא נוכחות סטודנטים לרפואה ופסיכולוגיה , בשיחות של מטופלת עם הפסיכיאטרית שלה.[מדובר במרפאת חוץ בבית חולים] למטופלת זה מפריע, השאלה היא האם יש באפשרותה להתנגד לנוכחות הסטודנטים בטיפול?

16/04/2007 | 15:31 | מאת: דור

שלום רב פורום זה איננו פורום משפטי אבל למיטב זכרוני, עפ"י חוק זכויות החולה (1996) היא בהחלט יכולה לדרוש מה שכתבת וגם לקבל. אם הצוות המקצועי מסרב לבקשתה אז תתיעצי עם פורום שמנוהל ע"י משפטן. בברכה

17/04/2007 | 06:11 | מאת: תמימי

רות גם אני יודעת שצריך לקבל את רשות המטופל כדי לבדוק אותו בנוכחות זרים, סטודנטים או מטפלים מתלמדים. אם זה מפריע לה, זכותה להבדק בלי נוכחים נוספים בבדיקה. כדאי לגבות את זה בחוק באמת כדברי דור. יום טוב תמי.