תפקוד לקוי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2007 | 11:54 | מאת: ליאור

שלום רב אני בן 23 סובל מתפקוד לקוי עקב בעיה קשה בזיכרון,קשב ,ריכוז,אין אפשרות לעשות שתי פעולות פשוטות במכה,איטיות במחשבה,איטיות בפעולות ,התבטאות לקויה.כמו פיגור אבל לא.התפקוד הלקוי הוא חוסר יכולת לנהל שיחה פשוטה ועד למציאת מקום עבודה ולימודים אין בכלל על מה לדבר,בעקבות זה אני בודד ולא נמצא במסגרת כלשהי, זה היה קיים מאז ומעולם,הייתי נראה בחברה כמוזר מופנם,ביישן, אדיש, בבחינות אנטלגנציה אני מעל הממוצע.הדימוי העצמי שלי מאוד נמוך כי זאת ממש הרגשה של נכות, האם יש מקום לבדיקה של נוירולוג והאם ישנו טיפול בבעיות אלו?חשוב לציין שאני לא סובל מדכאון

16/04/2007 | 11:48 | מאת: דור

שלום רב יש נוירולוגים שעוסקים באספרגר, אך במקרה שלך עדיף לפנות קודם לפסיכיאטר שמתמצא בתחום. ישנן גם אבחנות אחרות שבאות בחשבון ולכן עדיף לפנות לפסיכיאטר. תנסה את ד"ר רוברט זימן (תל השומר) או ד"ר רוני הגש (נס ציונה) או פסיכיאטר אחר שיש לו ניסיון בנושא זה. בברכה

18/04/2007 | 00:35 | מאת:

לליאור תודה לדור, ממכתבך אני מבין שאתה אדם צעיר, לדעתי חשוב מאוד להגיע לאבחון מלא ומוטב מוקדם מאשר מאוחר. בהצלחה דר' גיורא הידש