הסתגלות לכדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/04/2007 | 17:08 | מאת: גלית

שלום! אני לוקחת כדור רסיטל מדי ערב כבר 3 שבועות. בעבר לקחתי את הכדור אחרי שלקחתי סרוקסט ולכן לא ממש זכורה לי ההסתגלות לכדור. כעט אחרי שבוע וחצי הרגשתי טוב יותר אך אחרי שבועיים וחצי אני מרגישה עיפות כל הזמן ודפיקות לב בעיקר כשאני קמה מהשינה. אני מרגישה חוסר חיוניות כאילו כל הגוף עיף. בנוסף יש לי דפיקות לב וקוצר נשימה כמו שהיה לי בעבר בהתקפי חרדה, דבר שלא היה לי הפעם לפני שהתחלתי לקחת את הכדור. האם זה יכול להיות מהכדורים והאם זה בסדר עד שאתרגל שוב? (הייתי ללא כדורים שלוש וחצי שנים) ולאחרונה היו לי חרדות שונות והרגשה של גוש בגרון שעבר אך אינני יודעת אם בגלל הרסיטל או בגלל שאני לוקחת בנוסף שני אומפרדקס ביום כי הרופא אמר שיכול להיות שהרגשת הגוש זה ריפלוקס (יש לי בקע בסרעפת)? תודה מראש כי אני מודאגת. גלית

14/04/2007 | 19:20 | מאת: הדס

מזדהה איתך כ"כ. קראי את שאלתי כמה שאלות לפנייך..... אז אני מקווה שלרסיטל פשוט לוקח יותר זמן להתסגל אליו..אומרים שהוא יותר "מהדור החדש" בתרופות הללו. בהצלחה בכל מקרה!!@@

14/04/2007 | 19:41 | מאת: גלית

הי! תודה על תגובתך. כבר לקחתי רסיטל בעבר ולא זכור לי כאלה תופעות. אני מקווה שזה באמת מהכדורים כי לפעמים מרגישים כל כך לא טוב שזה מדאיג. תמיד אני פנתר ויש לי 3 ילדים ותינוקת ואני רגילה לא לישון ופתאום אני ישנה הרבה והרבה יותר עיפה וכאילו חסרת אנרגיה גם כשאני ערה אני רוצה לשכב ולא לעשות כלום. תרגישי טוב גלית.