סרקוול-דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/04/2007 | 10:38 | מאת: סאן

ד"ר הידש שלום רב בבדיקות דם או בדיקות כלשהן אחרות, כיצד ניתן לדעת אם המטופל לוקח כדורים? יום נפלא

13/04/2007 | 13:10 | מאת: דור

שלום רב לא ניתן לדעת עפ"י בדיקות דם. כיום ישנם כדורים של ריספרדל וזיפרקסה שמתפרקים כבר ברוק של הפה ואז החולה לא יכול להסתיר את התרופה בפה מבלי שהיא תשפיע. זאת טכניקה מתקדמת. מדובר על RISPERDAL QUICKLET או ZYPREXA VELOTAB. לא קיים משהו דומה עם סרוקוול ולכן קיימת אפשרות שהחולה יסתיר את התרופה בפה ואח"כ ירק אותה ולא תהיה השפעה. בברכה

15/04/2007 | 01:25 | מאת:

לסאן תודה לדור ואני מצטרף לדבריו שבוע טוב דר' גיורא הידש