תסמונת טורט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/04/2007 | 16:10 | מאת: מירי

שלום, בתי סובלת מתסמונת טורט, רק הולכת ומתגברת. אני לא מצליחה להתמודד עם הבעיה. המצב בבית נורא בגלל זה. אני עובדת עצות....אנא עזרו תודה, מירי

12/04/2007 | 18:47 | מאת: דור

שלום רב תסמונת טוראט שייכת בד"כ לנוירולוגיה ולא לפסיכיאטריה. ברוב המקרים ההמלצה לא לטפל תרופתית בטוראט אלא בכלים של פסיכולוגיה התנהגותית. התרופות שיכולות לעזור לטוראט הן של "הפסיכיאטריה הקשה" תרופות שיכולות לגרום להרבה נזקים ומעט תועלת ולכן ברוב המקרים ההמלצה לא לטפל תרופתית. כמובן שכל מקרה לגופו ועפ"י המלצה של רופא, רצוי נוירולוג. בברכה

12/04/2007 | 23:34 | מאת: מירי 2

היי מירי, שולחת לך קישור לאתר של קליניקה לפסיכולוגיה מתקדמת ברחובות. קראתי רבות על התסמונת, כי חשדתי שהאחיין האהוב שלי סובל ממנה, הגעתי לאתר זה והתרשמתי מהבנתם את התסמונת והאבחון המיוחד שלהם, דרכי הטיפול ועוד. http://geneplus.org/toret.htm את מוזמנת לקרוא ולהתרשם בעצמך, כל טוב מירי 2

13/04/2007 | 01:14 | מאת: דור

למירי שלום, אמנם האתר של ד"ר קסלר (פסיכולוג) מעניין, אך מדובר באיש מקצוע שנוי במחלוקת, בלשון המעטה. למעשה, יצא לו שם של שרלטן. פרטים אפשר לקבל בפורום תסמונת טוראט בתפוז. דווקא המקום המומלץ לאיבחון וטיפול בטוראט הוא מרפאת טוראט בבי"ח שניידר בניהולו של פרופ' אלן אפטר (פסיכיאטר). מיועדת לילדים ונוער. בברכה