אינפורמציה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/04/2007 | 12:44 | מאת: שי

שלום ד"ר הייתי מבקש לדעת מהי בדיקה קוגנטיבית וכיצד נעשית בדיקה כזו, דוגמא לסוג שאלות או איזה מן צורת בדיקה באיזה כלים משתמשים לצורך האיבחון.אם אפשר תשובה מפורטת. אני בן 55 , תודה לתשובתך

12/04/2007 | 22:40 | מאת:

לשי הבדיקה הקוגניטיבית כוללת בדיקה של הזיכרון והריכוז תוך מתן מטלות הדורשות ריכוז וחשיבה. כמו תרגילי חשבון או חומר לקריאה ושאלות על החומר. כמו כן נבדקים היבטים נוספים כמו התמצאות וזיכרון של אירועי חיים וחדשות. מומלץ לא להתכונן לבדיקה. כל טוב דר' גיורא הידש