א.ס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/04/2007 | 06:15 | מאת: ליאור

תודה דור ביררתי לגבי ההפרעה הזאת ואין לי את זה יש לי תפקוד לקוי וחלק מהסימפטומים אבל זה כנראה עדיין רחוק מא.ס

11/04/2007 | 14:34 | מאת: דור

שלום רב כדאי לבדוק אם יש לך הפרעת אישיות. אם כן, לטפל בה בדרכים המקובלות. אספרגר מאד קשה לאבחן אצל מבוגרים ורוב הפסיכיאטרים למבוגרים לא עוסקים בכך. איבחון חייב להתבצע בבדיקה פנים אל פנים מול איש מקצוע ולא דרך האינטרנט. אם יש ספק לגבי האבחנה ניתן להוסיף טסטים פסיכולוגים (בדיקה פסיכודיאגנוסטית). בברכה