לדר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2007 | 16:49 | מאת: אמא רחוקה

הבת שלי בפאניקה , נשברו לה שתי שיניים , והיא חקרה קצת באינטרנט (דבר שפעם התפללתי שתעשה ועכשו כבר לא) וגילתה חולה אפילפסיה שלוקח חומצה וולפורית ואומר שזה גורם לסדיקת אמייל השן. אני לא רוצה שהיא תפסיק לקחת את התרופות, יש תחליף לוולפורי ?. הפגישה שלה עם הרופאה עוד שבועיים , והייתי רוצה ממך עצה, כמו תמיד.. אני מציינת שהחששות שלה מוצדקות ולא קשורות למחלה , היא מתפקדת נהדר , והיא לקראת בחינה חשובה מאוד לקבלת התואר השני ,ואמא רחוקה מודאגת מאוד!!! להזכירך המינון שהיא לוקחת אפסי 500 וולפורי ו 40 גאודון תודה

10/04/2007 | 21:50 | מאת: אמא רחוקה

נראה לי שאני גם נכנסתי לפאניקה, מצטערת אם הנסוח הקודם היה מבולבל . התקשרתי לאחות הקטנה והיא אמרה שהיא נסתה להרגיע ואמרה לגדולה, לא להתרגש מאנשים ברשת, ושתקח משהוא לחיזוק השיניים . סליחה אבל מחכה לעיצה

12/04/2007 | 02:05 | מאת:

לאמא רחוקה מצטער על האיחור בתשובה. אני לא שמעתי שדפלפט פוגע בשיניים אבל אפשר לבדוק זאת עם רופא שיניים, הם בטח יותר מודעים להבטים של השיניים. בכל אופן מדובר במצב מתפתח באיטיות ולכן בהחלט איני ממליץ על הפסקת הדפלפט עכשיו. קודם שהבת תסיים את הלימודים, תשאר מאוזנת ואחר כך (רק במידה ויוכח שיש קשר) לחשוב על שינוי בטיפול. כל טוב דר' גיורא הידש