חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/04/2007 | 07:46 | מאת: ציון

חג שמח . אחי נמצא כשלוש שנים בבית ואינו עובד או לומד . נראה לי כי הוא חווה חרדות כלשהן . הוא אינו מדבר איתנו על הרגשותיו למרות שאנו מנסים לדובב אותו .לפני שהותו בבית היו לו דמיונות שווא בתקופת לימודיו באוניברסיטה והוא הפסיק ללמוד . התנהגותו לא בוגרת והוא מסוגר . לאחר שהסכים ללכת לפסיכיאטר הוא קבל סרוקסט . כבר מעל חצי שנה שהוא לוקח סרוקסט . הוא פחות חרדתי ופרנואידי אך מעבר לזה כלום לא השתנה . האם זו התרופה למצבו ? נראה לנו שהוא אינו מספר לרופא את האמת על מצבו . מה לעשות ?

11/04/2007 | 01:22 | מאת:

לציון כמובן שלפי מכתבך הקצר ברשת אי אפשר לקבוע אבחנה ולהעריך את המצב. עם זאת אני מבין שאחיך נמצא בטיפול והשיפור במצבו הוא חלקי בלבד. לכן חשוב שהפסיכיאטר יקבל את התמונה המלאה ובנוסף גם אחיך יתמיד בבקורת אצל הפסיכיאטר ויגיע אליו לעתים קרובות. האם אפשר לדבר עם אחיך על שיתוף המשפחה אצל הפסיכיאטר לפגישה משותפת? כל טוב דר' גיורא הידש