סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/04/2007 | 00:15 | מאת: ישראל

שלום אני מטופל בסרוקסט כבר חמש שנים ואני מרגיש טוב כבר כבר ארבע שנים אני מאוד רוצה לדעת איך מסיימים את הטיפול בתרופה הזו ? כשאני מפסיק לקחת אותה למשך יומיים - שלושה אני מרגיש ממש ממש לא טוב. האם אני מכור?

11/04/2007 | 01:16 | מאת:

לישראל ראשית בכל זאת כדאי לסיים את הטפול בהתייעצות עם הפסייכאטר המכיר אותך. לעתים ישנן תופעות גופניות ונפשיות של חרדה כאשר מסיימים טיפול עם סרוקסט בגלל ירידה מהירה מדי של רמת הסרוטונין במוח. לכן הכלל להפסקה הוא לאט לאט. לרדת לחצי כדור למשך שבועיים שלושה, אחר כך לרבע למשך זמן דומה ואפילו לשמינית. אם ישנן תופעות כפי שתיארת תמיד אפשר לחזור ולעלות במינון ושוב לרדת לאט. כל טוב דר' גיורא הידש