חג שמח

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/04/2007 | 01:36 | מאת: תמימי

שיהיה לכולנו חג שמח. חג של יציאה אמיתית מעבדות לחירות, מסבל לאור ולשמחה. חג שמח גם להידש בחופשתו, ותודה על כל העזרה. ולכל הקבועים והתורמים, לדור- כמה טוב שבסוף החלטת להשאר לשיבא- את רואה שאני כאן... לאמא רחוקה למיכאל שפרש אבל אולי קורא, ולראומה שגם מזמן לא הגיעה ואת מי שכחתי? מירי2 נשמה.. וכל שאר האנשים המופלאים שהכרתי כאן בפורום. חג שמח, באמת שלכם תמי.

02/04/2007 | 07:39 | מאת: מיכל

היי לכל חברי הפורום היקרים- הוותיקים והחדשים. חג שמח אושר, בריאות והצלחה לכולם... באהבה מיכל

02/04/2007 | 10:36 | מאת: דור

חג שמח לכל משתתפי הפורום חירות, אושר ועושר לכולם וכמובן בריאות שלכם, דור.