התקפי פניקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/04/2007 | 22:11 | מאת: אבי

מזה 3 שנים אני סובל מהתקפי פניקה לחצים בחזה רוב הזמן בגלל מצבי איני יכול ללכת לבדיקות רפואיות למרות שהתחלתי עם המצב הזה עברתי בדיקות בבית חולים וזה היה הדיאנוזה שלהם לגביי כיום הרופא נתן לי 30 מ"ג ציפרלקס ביום ואני מטופל אצל פסיכולוגית ופסיכולוג התנהגותי מה אני עוד צריך לעשות כדיי לצאת מהמצב הרע הזה בבקשה תנו לי עצה

02/04/2007 | 10:29 | מאת: דור

מינון המקסימלי של ציפרלקס הוא 20 מ"ג ליום ולכן בשלב ראשון תרד במינון ל-20 מ"ג. התרופה אמורה למנוע התקפי פאניקה אך היא לא משפיעה מייד. יש להמתין חודשיים בשביל להעריך את יעילות הטיפול.