התמכרות לקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/04/2007 | 11:40 | מאת: לב

אני לוקח קלונקס מעל 10 שנים. בהתחלה עזר לי לאחר שנה ניסיתי להפסיק ולא הצלחתי נאמר לי עי רופא שאני מכור אני מעונין להפסיק רציתי לדעת איפה בארץ יש מקום מקצועי לגמילה פרט למחלקה פסיכיאטרית

01/04/2007 | 15:36 | מאת: דו?רו?ן

אפשר להגמל מהקלונקס גם עם רופא פסיכיאטר מומחה , ע"י הורדה במינון איטי מאוד מאוד והחלפת הכדורים במקביל בכדורים ממשפחה אחרת שלא ממכרת.

01/04/2007 | 17:24 | מאת: דור

קלונקס היא תרופה מאד ממכרת אבל לא כתבת איזה מינון אתה לוקח. במינונים סבירים ניתן להגמל ע"י הפחתה של 25% או 12.5% כל שבוע או שבועיים.