שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/03/2007 | 15:28 | מאת: גלית

שלום! כתבתי לך בעבר על בעיתי. עקב צרידות התגלה לי שטף דם עם פוליפ קטן במיתר הקול. מקבלת טיפול במשף וכן כדורי קורטיזון. מאז שאיבחנו זאת יש לי גוש בגרון ואני נחנקת. אני כל הזמן מרגישה את הגוש וזה הולך ומחמיר. בהתחלה זה לא היה כל הזמן ועכשיו זה כל הזמן כולל בלילה ומושך וכואב חוץ מזה שזה תקוע כמו כדור שנתקע בגרון. אני יוצאת מדעתי. בדקו אותי 3 רופאי אף אוזן גרון שכל אחד מהם אמר שזה דבר שונה. כולם ראו את הפוליפ אך אחד אמר שהגוש זה הפרשות, השני אמר רפלוקס ונתן לי אומפרדקס והשלישי אמר שזה נפשי מלחץ. במגביל עשיתי אולטרסאונד בלוטת התריס ובדיקות דם שיצאו תקינות וראו אותי שני רופאי משפחה. מרוב שהגש מציק ומיום ליום זה נעשה גרוע יותר ומושך יותר אני כבר כמעט לא אוכלת ולא שותה כי זה מציק יותר אחרי זה. יש לי כל הזמן תחושה שכאילו הרופאים פספסו משהו ואני מפחדת שיהה מאוחר מדי. התחלתי לפני שבוע לקחת רסיטל לאור חרדות שהיו לי בעבר וכבר השתמשתי בזה החלטתי לחזור לטיפול אך עד שזה ישפיע אני יוצאת מדעתי. א. האם זה אכן פסיכולוגי בכזאת עוצמה אחרי כל הרופאים שראו אותי? ב. מה אני יכולה לקחת להרגעה עד שהרסיטל ישפיע? תודה

31/03/2007 | 19:16 | מאת: דו?רו?ן

בהחלט יתכן שזה מחרדה , אם נשללו בעיות פיזיות , וובן יכול לעזור להוריד חרדה באופן מיידי עד שהרסיטל יתחיל לעבוד, לכי לרופא המשפחה לקבלת מרשם.