למה הויאפקס לא משפיע?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/03/2007 | 09:30 | מאת: מתן

שלום... לקחתי כשבועיים ונלה במינון 150 מ"ג ובשבועיים וחצי האחרונים אני לוקח ויאפקס XR במינון זהה. בינתיים אני לא מרגיש הפחתה בחרדה החברתית ולא הטבה בדכאון. האם זה עוד אמור להשפיע?

30/03/2007 | 12:09 | מאת: דור

שלום רב תרופות נגד דיכאון וחרדה עוזרות ל-70% מהאנשים שנוטלים אותן. אבל אתה לא לוקח מינון מלא. כדאי לעלות ל-225 מ"ג ליום ולחכות עוד מס' שבועות. בד"כ התרופה מתחילה להשפיע אחרי שבועיים אך ההשפעה המלאה מגיעה אחרי 3 חודשים. ייתכן שבמינון הגבוה (225 מ"ג) היא כן תשפיע וכדאי לנסות. כמובן לעלות במינון רק באישור הרופא שלך. בברכה

30/03/2007 | 20:51 | מאת:

למתן תודה לדור ואני מצטרף לדבריו. צריך לחכות לפחות שישה שבועות עד שקובעים שתרופה אינה עוזרת. שבת שלום דר' גיורא הידש