שלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/03/2007 | 15:58 | מאת: לאה

האם אפשר להיגמל מתרופות נוגדי דיכאון בדרך של גמילה - הורדה במינון בבית, שבוע ריאשון חצי כדור כל יום שבוע שני חצי כדור כל יומיים ושבוע שלישי חצי כדור כל שלושה ימים. וזהו בזה נגמרת הגמילה מה אתם אומרים אפשר להיגמל כך?

30/03/2007 | 19:29 | מאת:

ללאה אין בעיה להגמל מתרופות נוגדות דיכאון כיוון שהן אינן ממכרות. לעתים כאשר מפסיקים את התרופות באופן מהיר מדי אז הירידה ברמת הסרוטונין מהירה ואז ישנן תופעות גופניות של חרדה ומתח, כדי למנוע תופעות אלו מומלץ להוריד במינון לאט, הרי בסך הכל אין מה למהר לסיים טיפול. שבת שלום דר' גיורא הידש