זיפרקסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/03/2007 | 14:16 | מאת: דני

לטרדיב דיסקינזיה . אני לא ניתקלתי במושג הזה אנא הסבר

30/03/2007 | 19:27 | מאת:

לדני מדובר בתופעות לוואי נאורולוגיות אשר מתבטאות בתנועות שרירים לא רצוניות בדרך כלל בפנים אבל לעתים גם בגפיים. המיוחד בתופעות אלו שהן מופיעות בשלב מאוחר של הטיפול, אחרי מספר חודשים של טיפול עם נוגדי פסיכוזה או אחרי שנים. בדרך כלל התופעה נשארת וקשה להבריא ממנה. שבת שלום דר' גיורא הידש

10/05/2008 | 13:19 | מאת: חן

האם כשהגבר משתמש בזיפרקסיה(+ליתיום) הדבר עלול לפגוע בפוריות שלו? והאם יש סיכון מסויים לעובר של אישה ששכבה עם גבר שמשתמש בתרופות אלו?