רמוטיב..עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/03/2007 | 23:05 | מאת: סיון

שלום אני נוטלת רמוטיב כשבוע וחצי במינון של 3 כד' ליום לפני כן לקחתי אפקסור של 225 ליום במשך כשלוש טחצי שנים וזה לא עזר במיוחד אומנם החרדות פסקו אך המועקות נשארו רוב הזמן ולכן הרופא החליף לי לרמוטיב אני מרגישה ממש רע אני בדיכאון ואיך לי חשק לכלום,האם זה נורמלי שאני מרגישה ככה אני לוקחת כשבוע וחצי את הרמוטיב ואני מרגישה רע יותר מה לעשות?

28/03/2007 | 12:01 | מאת: יואב

היי סיון מה לעשות? בתור מטופל כמוך עלייך ללכת במהרה לרופא המטפל בך או לחכות לתור הבא ולהגיד לו בדיוק איך את מרגישה והאם לדעתו זה שאלה של מינון רמוטיב או עליו לתת לך בכלל תרופה אחרת.רופא שיש לו תיק עלייך שלוש וחצי שנים ויותר של קשר טיפולי מסוגל בקלות לאבחן לך משהו חדש. בתקווה שתרגישי טוב במהרה. ובברכת חג שמח יואב

28/03/2007 | 21:26 | מאת: סיון

העניין הוא שהתחלתי טיפול אצל רופא חדש באופן פרטי והוא החליף לי לרמוטיב,אני כבר ניסיתי הרבה סוגים של תרופות ושום דבר לא עוזר לי אני כל הזמן במועקות ומחשבות רעות אני כבר לא מאמינה ברפואה ושמשהו יעזור לי ,הרופא הנוכחי הוא מנהל מכון וחשבתי שאולי הוא יעזור לי ת'אמת שאין לי כבר תקווה

28/03/2007 | 13:23 | מאת: דור

שלום רב רמוטיב איננו תחליף לאפקסור!! אם אפקסור עזר חלקית אז אין לך מה לנסות תרופה כמו רמוטיב שמיועדת בהגדרה למצבים קלים בלבד. זאת נראית לי החלטה מאד תמוהה של איש מקצוע לתת לך דווקא רמוטיב. בברכה

29/03/2007 | 00:43 | מאת:

לסיוון תודה למשיבים, אכן הרמוטיב מיועד לדיכאון קל עד בינוני, בנוסף, מספיק ליטול שני כדורים של רמוטיב ולא הוכח ששלושה טובים משניים. אם האפקסור לא פתר את כל הבעיה אז מדוע חיכית שלוש שנים? עדיף להיות פעילה יותר ולא להתקע עם תרופה שאינה עוזרת במשך כל כך הרבה זמן. את לוקחת את הרמוטיב זמן קצר מדי מכדי להעריך את השפעתו, אם כבר התחלת עם הרמוטיב כדאי לחכות 3-4 שבועות כדי להעריך את המצב. כל טוב דר' גיורא הידש