ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/03/2007 | 23:03 | מאת: גדי

שלום . אני בן 27 סובל מאו סי די עמיד לתרופות לפחות מה שניסיתי עד עכשיו. הייתי אצל מישהו נעלה בתחום ,שדיבר איתי על כך שאני אצטרך להגיע לרמה של 50 מ"ג ליום +תרופה אנטי פסיכוטית. רציתי לשאול האם זה מוכר אצל מישהו ויש לכך תקדים בעבר.ואני כבר לא שואל על איך להשיג כמות זו והעלות... תודה וכל טוב

28/03/2007 | 01:15 | מאת: דור

שלום רב מינון מאד חריג. המינון המקסימלי של ציפרלקס הוא 20 מ"ג ליום וכל מה שמעבר לכך הוא בד"כ לא מקובל ובוודאי לא 50 מ"ג ליום. מצד שני, ציינת שיש לך OCD עמיד ולכן זאת ההמלצה שקיבלת. אין מידע אם מינון של 50 מ"ג ליום יעיל יותר ממינונים יותר נמוכים או אם הוא בטוח לשימוש. כעיקרון, תרופות מסוג SSRI ניתן לעיתים לקחת גם מעל המינון המקסימלי בלי שיגרם נזק גופני. בברכה

28/03/2007 | 11:47 | מאת: יואב

לי העלו מינון מרסיטל תרופה המקבילה לציפראמיל מ 20 מ"ג ל 40 מ"ג כדי שהתרופה תתן אפקט מבעד לכל הסמים שאני צורך .ככה שיש תקופות שמשחקים אם המינון אתה בוואדי לא חריג ולא היחיד בקשר למחיר ואיך להשיג פשוט מאוד: לאחר שהעלה לך מינון הרופא ל 50 מ"ג המחיר לחודש לא יעלה על בין 50 ל 60 ש"ח ואתה מוצא תרופות פסיכאטריות בכל בית מרקחת בארצנו. אני מקווה שצימצמתי לך את החרדות והדאגות ולו במעט. בהצלחה ובשורות טובות יואב

28/03/2007 | 17:42 | מאת: תומר

לגדי שלום רב, ראיתי באינטרנט דיווחים של משתמשים שלוקחים ציפרלקס במינון של 40 מ"ג לOCD.

28/03/2007 | 22:44 | מאת: תגובה ליואב

שלום רב. תודה על המידה ועל התשובות ששלחתם לי ואני בטח עכשיו יודע יותר. ליואב ,לא הבנתי איך בדיוק אני משיג את התרופות במחיר נמוך ועוד שייתנו לי את המינון הגבוה. תודה רבה ורק טוב

29/03/2007 | 00:40 | מאת:

לגדי תודה למשיבים, אבל OCD היא הפרעה עקשנית ולכן לעתים מגיעים למינונים גבוהים. כל טוב דר' גיורא הידש