בעיה שמציקה לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/03/2007 | 17:58 | מאת: \\\

רשמתי את המציק לי בפורום אחר אך הפנו אותי לפה - לאחרונה, עקב תקופת לחץ אליה נכנסתי בחיי, פרצה לחיי תקופת אוננות ידנית מוגברת (ואני מדגיש אוננות ידנית וגברת), דבר שלפני כן לא היה בכלל. לפני תקופה זו, בכלל לא היה מעסיק אותי ולא הייתי מסתכל על איבר המין שלי, וכאשר נכנסתי לתקופה זו, הייתי נתון הרבה פעמים במצב בו אני 'מתעסק' עם איבר המין שלי. בכל-אופן. נראה לי (אני בטוח) כי איבר המין שלי גדל, התארך והתעבה עקב כך ואני לא רוצה בכך, אלא רוצה להקטינו ולהחזיר למצב הקודם. כאשר שם אני את מכנסיי, איבר-המין שלי ממש בולט, מה שלא היה לפני, וזה מציק ומביך אותי, כי כולם מסתכלים על כך. אני מרגיש לא הכי שמח עם זה. מה ניתן לעשות? הייתי רוצה לדעת, מה הגודל הכי מינימלי (ותקין) של איבר-מין שיכול להיות לבן-אדם בוגר (כאשר הוא רפוי, במתיחה מקסימלית ובזקפה)? בתודה-רבה.

27/03/2007 | 23:13 | מאת:

שלום, לא כל כך הבנתי מה הבעיה הפסיכיאטרית, אבל את התשובה לשאלותיך תוכל למצוא בפורום סקסולוגיה או בחיפוש ברשת. כל טוב דר' גיורא הידש