תופעות לוואי מיניות- לדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/03/2007 | 14:36 | מאת: שלום

שלום רב, האם פבוקסיל נחשבת לפחות פוגעת במיניות מלוסטראל ורסיטל?

25/03/2007 | 15:36 | מאת: ע.

רציתי רק לציין שד"ר הידש הוא הרופא כאן ולא דור,אני מעריך מאוד את עזרתו של דור, אך מבחינה מקצועית לדעתי רק ד"ר הידש מוסמך לענות על שאלות הקשורות לתרופות, על-אף הידע הנרחב של דור בנושא.

25/03/2007 | 17:21 | מאת: דור

שלום רב תופעות לוואי של תרופות הן אינדיבידואליות!!! מה שטוב עבור אדם אחד יכול להיות אסון עבור אדם שני. כאשר תרופה פוגעת בתפקוד המיני מומלץ ששני בני הזוג יגיעו לרופא, כאשר תפקידו של הרופא להסביר אם זה נובע לדעתו מהתרופה (ייתכן שלא) ואם כן- מה המלצותיו בעניין (יש מס' אפשרויות). לא צריך להתבייש לדבר עם הרופא על מין. אם הקושי לדבר על הנושא נמצא אצל הרופא- תחליף אותו ו/או שתתיעץ בנוסף עם רופא סקסולוג, למרות שריבוי רופאים זה גם ריבוי דיעות. נ.ב. אבקש שגם ד"ר הידש יתייחס לשאלה. בברכה