לד"ר הידש - עידכון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/03/2007 | 22:52 | מאת: מישהי

ד"ר הידש שלום, השבוע החלטתי סופית (למרות הפחד העצום מכך) שאתחיל בטיפול התרופתי,וקבעתי כבר פגישה עם הפסיכיאטר שלי לשם כך,והוא באמת אמר לי שלדעתו הטיפול התרופתי הכרחי לOCD שלי,אך הוא גם הזהיר אותי מראש שאפילו שנשנה לקבוצה אחרת של תרופות,יש סיכוי שאותה בעיה בריאותית שקרתה לי בפעם הקודמת תקרה לי גם הפעם ,וזה מפחיד אותי מאוד,אך הפעם החלטתי לפעול עם הפחד ולקחת את הטיפול התרופתי למרות הפחד.

24/03/2007 | 15:57 | מאת: מישהי

יעזור לי מאוד אם תוכל לייעץ לי איך אוכל להיות רגועה כשאתחיל את הטיפול התרופתי ולא 'להיות על קוצים' ובחרדה מתמדת,מהסכנה הבריאותית שלא תחזור?אני בטוחה שכל סימן הכי קטן שיזכיר לי את מה שקרה בעבר(סימן בריאותי),יכניס אותי מיידית לחרדה ואף ל'היסטריה',איך אתגבר על כך? תודה, ושבת-שלום, מישהי

25/03/2007 | 23:51 | מאת:

למשהי סליחה על האיחור בתשובה. כל הכבוד שאת מעיזה והחלטת לחזור לטיפול התרופתי. נקווה שהתרופה החדשה לא תגרום לתופעות לוואי. כמובן שאת יכולה להתחיל במינון נמוך מאוד, להסתגל לתרופה ולהתרגל אליה ולראות שהכל בסדר, כך שאפשר להתחיל ממינון נמוך. בנוסף, אפשר להעזר בתרופה נוגדת חרדה כמו לוריוון או וואבן באופן זמני, כדי להיות רגועה עם התרופה ולא לחשוש כל היום. בהצלחה דר' גיורא הידש