מיגרנות לאחר הפסקת ריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/03/2007 | 12:25 | מאת: דני

הפסקתי ליטול ריספרדל מזה כשבוע... מיד לאחר הפסקת התרופה החלו לי מיגרנות! ערכתי בדיקה ונטלתי שוב את התרופה והמיגרנות חלפו. כיום אני לא לא לוקח אך כאבי הראש הם בלתי נסבלים. האם מדובר בתסמיני גמילה?? האם הגיוני שכשהתרופה "תתנקה" מהגוף ,יחלפו כאבי הראש?ואם כן בתוך כמה זמן מדובר?

23/03/2007 | 13:06 | מאת: דור

שלום רב לפי מה החלטת שמדובר במיגרנה? אם יש כאבי ראש חזקים עליך להיבדק ע"י נוירולוג. אין קשר ישיר להפסקת ריספרדל. התרופה לא ממכרת ואין סימני גמילה בהפסקתה. מה שבטוח- אל תעשה "בדיקות" על עצמך ועל דעת עצמך. עליך להיבדק ע"י איש מקצוע. בברכה

24/03/2007 | 11:58 | מאת:

לדני לא כל כך הבנתי, אתה אומר שכאבי הראש חלפו כאשר עלית במינון הרספרידל? או שהם עדיין קיימים. במידה וכאבי הראש קשורים למינון הרספרידל אז תרד במינון באופן הדרגתי יותר, אם לא אז תפנה לנאורולוג שבת שלום דר' גיורא הידש