ויפאקס דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/03/2007 | 16:48 | מאת: ניר

שלום קבלתי תרופה מסןג ויפאקס 150 מג האם התרופה הזאת טובה כמו הssri כי אני רגיש לssri האם היא גם תוכל לעזור לי ועוד שאלה לא קשורה. בתקופה האחרונה קבלתי סחרחרורות אי שייוי משקל ממש הרגש ה על סף אירוע מוחי עשיתי ct מח יצא תקין הרופא אומר שזה מחרדות ממש לא יכולתי לתפקד הלכתי מספסל לספסל אני מפחד זה לא עוזב אותי אני מרגיש שאני מקבל אירוע מוחי האם הויפאקס יעזור לי?

22/03/2007 | 23:02 | מאת: דור

כל התרופות מסוג SSRI (כולל ויפאקס שהיא גם NRI) יכולות לגרום לסחרחורת. הסחרחורת יכולה להיות מחרדה אך היא יכולה להיות גם תופעת לוואי של התרופות.

24/03/2007 | 10:56 | מאת:

לניר הויפאקס אינה מקבוצת SSRI אבל משפיעה על הסרוטונין ועל חומר נוסף במוח-נוראפינפרין. התרופה יעילה נגד דיכאון וחרדות ולכן עשויה להתאים. שבת שלום דר' גיורא הידש