היתייעצות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/03/2007 | 13:47 | מאת: סיחקן

שלום לכולם רציתי לספר קצת יותר אני לא עובד היתי רוצה לישאול במשך המון זמן אני נוטל תרופות ועכשיו י אבל ליפעמים נישבר כי כרגע אני נוטל לפונקס סרוקוואל ווואלה לא מחסיר בזמן האחרון הוספתי משהו לדיכאון נתן לי קצת אנרגיה וההרגשה שונה פעם גם נטלתי טיפול הייתי ממתין עושהכושר אין לי מחוסר מעס עייף צריך כאילו ליתעלות על עצמי ומצבי מוזר אין מי שבא לבקר זהו

22/03/2007 | 22:41 | מאת: דור

מה השאלה שלך?

24/03/2007 | 10:44 | מאת:

לסיחקן לצאת למכון כושר, לעשות טיול בערב וגם לפנות למועדון אנוש הקרוב לביתך בודאי שעשויים לשפר את ההרגשה. שבת שלום דר' גיורא הידש