רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/03/2007 | 18:08 | מאת: מיכל

האם מותר לשלב רמוטיב עם תרופות פסיכיאטריות? כי הרי רמוטיב לא ממש עוזר לחרדות... אך זה כדור טבעי טוב, אז אולי אפשר לשלב מיד יפעם

22/03/2007 | 22:45 | מאת: דור

שלום רב שילוב עם מה? רמוטיב היא תרופה לכל דבר ומיוצרת ע"י חברת תרופות בהליך ייצור קפדני ככל תרופה אחרת. כמו כל תרופה אחרת גם לרמוטיב יש אינטראקציות עם תרופות אחרות. הרמוטיב ניתן אך ורק לדיכאון קל עד בינוני ולא לחרדה. בברכה

24/03/2007 | 10:42 | מאת:

למיכל תודה לדור ועדיף לא לשלב תרופות, תמיד עדיפה תרופה אחת ש"עושה את כל העבודה" מאשר שילוב של תרופות. מהבחינה הזו רמוטיב היא תרופה לכל דבר. שבת שלום דר' גיורא הידש