רגשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/03/2007 | 14:34 | מאת: דודי

רציתי לשאול מזה בדיוק רגשות תוקפניים במה זה מתבטה מה הבעיה האם זה חמור ומה הטיפול אשמח אם תסביר כמה שאפשר......כי אני חושב שאני סובל מי זה ואני אפילו לא יודע מזה פשוט סיפרתי לפסיכולוג בפורום על האובססיות שלי והוא אמר לי שאני עובר רגשות תוקפניים.תודה מראש דודי

24/03/2007 | 10:27 | מאת:

לדודי רגשות תוקפניים כשמם כן הם, רגשות של כעס וכוונה לפגוע במשהו מסביבך או בעצמך. הדברים יכולים להיות ברמה של מחשבה או דחפים. שבת שלום דר' גיורא הידש