prozac

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 22:23 | מאת: רונית

שלום. אני נוטלת 20 מ"ג פרוזק במשך שבועיים +, בעיקר בגלל התקפי בולמיה שהתחילו לי לפני כחצי שנה אחרי ירידה של 10 ק"ג במשקל בזמן קצר מאוד כנראה בעקבות דכאון. כעת אני מאוד לא רוצה להשמין, אבל גם לא רוצה להקיא אך בכל זאת לא מצליחה להפסיק את הבולמוסים. נכון שעברו פחות מ3 שבועות אך ציפיתי כבר להשפעה טובה וכעת נדמה לי שהמצב בדיוק הפוך... בימים הראשונים חשבתי שזה מתחיל לעזור והצלחתי לעבור יומיים בלי זלילות, אך מאז המצב התדרדר והתאבון והרעב לא קטנו אלא אף גדלו והמלחמה קשה יותר! לפעמים מצליחה ולפעמים נשברת. בנוסף אני התחלתי ליטול גם 100 מ"ג אלטרוקסין בגלל תת פעילות, אולי זה סותר? אני לוקחת את שניהם בבוקר ברווח של כשעה. עיזרו לי אני כ"כ מיואשת! רוצה חיים נורמלים בחזרה! אין לי סבלנות לכלום! הראש רק חושב על אוכל ואוכל! מצליחה לתפקד בעבודה ובבית אך ממש בלי סבלנות...

20/03/2007 | 16:04 | מאת: דור

את לוקחת מינון נמוך של פרוזק...לבולימיה ניתן לעלות במינון עד 80 מ"ג ליום. אבל לאט לך- תתני לכל מינון 4 שבועות לפחות לפני עליה.

21/03/2007 | 22:53 | מאת:

לרונית תודה לדור ואכן את נמצאת בתחילת הטיפול ויש צורך בסבלנות. האלטרוקסין לא מפריע לטיפול בפרוזק ולהיפך, רק תדאגי שתהיי מאוזנת מבחינת בלוטת התריס. כל טוב דר' גיורא הידש