חוסר שינה כרוני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 22:10 | מאת: דודי

שלום, לאחר טיפול של מספר שנים בתרופות אנטי-דיכאוניות כתוצאה מהתעוררות מוקדמת משינה וקושי להרדם, עייפות כרונית ודאגנות יתר, כאשר התרופות הוחלפו בכל פעם שהשפעתן ירדה. אני לא מסוגל כמעט להרדם ללא עזרה של לוריואן, אפילו רק חצי כדור לפני השינה, אך אני ער לכך ששימוש ממושך בלוריואן אינו מומלץ בגלל השפעות ארוכות טווח. האם ידוע אם קיימים טיפולים אלטרנטיביים, כגון, Master Mind או MindGear, או כל טיפול אחר, שיעזרו לי להרדם ולישון יותר טוב בלי צורך בתרופות???

20/03/2007 | 16:06 | מאת: דור

פורום זה לא עוסק בטיפולים אלטרנטיביים. יש לכך פורומים אחרים באתר זה. מבחינה מקצועית עליך לעבור בדיקה במעבדת שינה לפני כניסה לטיפולים.

21/03/2007 | 22:52 | מאת:

לדודי תודה לדור ויתכן שמדובר בהפרעת שינה ללא קשר לטיפול הנפשי. בכל אופן כל שיטה הקשורה להרפיה עשויה לעזור, כך זה עם ה master mind, אפשר ללמוד דימיון מודרך, הפנוזה ויוגה וכך הלאה. ישנם גם פתרונות תרופתיים עם תרופות שאינן ממכרות. כל טוב דר' גיורא הידש