אי שפיכה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 19:49 | מאת: לב

יש טיפול פסיכיאטרי לגבר שלא נוטל תרופות פסיכאטריות ובכל זאת אינו מצליח להגיע כלל לשפיכה,גם לא באוננות?

20/03/2007 | 00:33 | מאת: דור

שלום רב יש טיפולים אבל לא בהכרח תרופתיים. בד"כ מדובר בטיפול התנהגותי, כלומר ביצוע תרגילים עם בת זוג בהדרכה צמודה של מטפל מיני. אם אין לך בת זוג קבועה אז ניתן להיעזר בסרוגייט (בת זוג חלופית). פנה לרופא סקסולוג או מרפאה סקסולוגית. בברכה

21/03/2007 | 22:45 | מאת:

ללב האמת שלא שמעתי על בעיה כזו ללא תרופות או בעיה אורולוגית מיוחדת. כך שכדאי קודם כל להתייעץ עם אורולוג או עם סקסולוג. כל טוב דר' גיורא הידש