מבולבל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 04:54 | מאת: שמואל לוגסי

שלום רציתי לשאול נראה לי שיש לי או סי די....בזמן האחרון אני חושב על משפטים פוגעים ומעליבים שאולי אפלוט לאנשים שאני אוהב ולמרות שאני יודע שאין בזה היגיון ואני לא אפלוט המחשבות משתלטות ואני מרגיש מין דחף לא מוסבר שאולי יגרום כן להגיד את המשפטים הללו......מה יש לי והאם אני יכול להתגבר על זה מה אני עושה זה מציק לי ונותן הרגשה לא נוחה.....תודה.

21/03/2007 | 00:52 | מאת:

לשמואל הדברים שאתה מתאר עלולים להתאים ל OCD אבל לא בהכרח ויתכן שמדובר על הפרעה אחרת. גם OCD היא קבוצה של אבחנות ולא רק אבחנה אחת. כדאי להגיע לאבחון מסודר אצל פסיכיאטר כל טוב דר' גיורא הידש