דיכאון עמיד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 00:11 | מאת: א.

איזה צורות טיפול מומלצות במקרה כזה? במיוחד כשמדובר על דיכאון מג'ורי...? אני עייפה להרגיש כל כך חסרת אונים נגד כל התסמינים. זקוקה לעזרה כמה שיותר מהר. בתודה, א.

20/03/2007 | 16:24 | מאת: דור

שלום רב בבי"ח שלוותה בהוד השרון יש מרפאה לדיכאון עמיד. אם יש לך אפשרות- מומלץ לפנות אליהם- הם המומחים בתחום. הטיפול ללא תשלום. כעיקרון, אם הדיכאון עמיד (עפ"י ההגדרה המדעית של המושג) אז הולכים עם התרופות אחורנית. דווקא התרופות הישנות נגד דיכאון יותר יעילות מהתרופות של הדור החדש במצבים קשים ועמידים של דיכאון מאג'ורי. בנוסף, יש היום גם טיפול בתהודה מגנטית (TMS) או בנזעי חשמל (ECT). אפשר לקבל אותם גם במסגרת מרפאתית, ללא אישפוז. בברכה

21/03/2007 | 00:48 | מאת:

לא. תודה לדור ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש