טיפול אלטרנטיבי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2007 | 23:59 | מאת: אליאל לוין

רציתי לישאול. האם לרפואה האלטרנטיבית יש תשובות לבעיות פסיכאטריות. ?

18/03/2007 | 18:34 | מאת: אמא רחוקה

בני היקר, למד רפוראה אלטרנטיבית , לא בארץ, והוא אומר שכן יש טיפולים, אבל הם צריכים להעשות על ידיי מומחים לדבר, כי כאן מדובר במקרים מיוחדים, ומסוכנים , ולדעתו אין בארץ מומחים לנושא .(גם לא הוא כמובן) במקרים של סתם דכאון קל אז יש יותר אפשרויות

18/03/2007 | 19:59 | מאת: דו?רו?ן

לרפואה אלטרנטיבית קוראים גם רפואה משלימה או משולבת כך שאפשר להעזר אם אין התוויות נגד כגון פסיכוזה, דיכאון מג'ורי מניה וכו', אסור להפסיק/ לשנות מינון כדורים ללא אישור הרופא המטפל ,רצוי לידע את הרופא המטפל בטיפולים המשלימים ואת המטפל בבעיות ובכדורים שלוקחים , בבעיות קלות יותר הטיפולים יכולים להקל מאוד ואף להורדה במינון כדורים.

20/03/2007 | 00:42 | מאת:

לאליאל תודה למשיבים, רק הרמוטיב-צמח ההיפריקום הוכיח אתיעילותו במדדים רפואיים כטיפול בדיכאון קל עד בינוני. בשאר איני מומחה כל טוב דר' גיורא הידש