תודה על התשובה המהירה אך האם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2007 | 19:40 | מאת: גלית

יש מצב של כאבים פסיכוסומטים עקב הפרעות חרדה שנובעות מפחד ממחלות? יש לי פחד ממחלות ופתאום מתחילים לי כאבים באיזור מסוים ועד שאני לא עוברת בדיקות זה לא נרגע. אבל יש לפעמים כאבים כל כך חזקים שכקשה להאמין שזה פסיכולוגי. בנוסף בהתקפות חרדה יש זיעה, דפיקות לב, כאבים בחזה, שלשולים, כאבים ברום הבטן, קוצר נשימה ובערך כמו התקפת לב. האם אופיני? תודה מראש גלית

18/03/2007 | 19:17 | מאת: דור

בהחלט אפשרי שמדובר בחרדה אם לפני כן נשללה אפשרות של בעיה גופנית.

19/03/2007 | 23:16 | מאת:

לגלית תודה לדור וחרדה בהחלט עלולה להופיע בתסמינים גופניים כמו שתיארת כל טוב דר' גיורא הידש