שאלה על ריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2007 | 19:19 | מאת: דני

אני נוטל זיפרקסה וריספרדל מזה כחודשיים. אני מנסה להפסיק ריספרדל! משום מה אני מרגיש דיכדוך... קראתי כי לריספרדל יש נטיה "לחזק" תכשירים נוגדי דיכאון. האם מדובר באלמנט החרדתי בלבד(מהם אני לא סובל),או שקיים קשר גם לנושא מצב הרוח,או שיכול להיות בכלל שאילו תסמיני גמילה?

19/03/2007 | 23:15 | מאת:

לדני צריכה להיות סיבה מיוחדת ליטול שתי תרופות מאותה הקבוצה ביחד (רספרידל וזיפרקסה), לכן הגיוני להפסיק אחת מהן, הדיכדוך לא קשור לרספרידל וגם אם אינך נוטל נוגדי דיכאון אז לרספרידל אין השפעה נוגדת דיכאון. כל טוב דר' גיורא הידש