גמילה מקלונקס ורעידות בעיניים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2007 | 18:07 | מאת: ליאור

התחלתי לנסות שוב להיגמל סופית מהקלונקס - אני ירדתי ממינון של 0.5 ל-0.375 כלומר ירידה ב-25% כמו שמומלץ. אני כבר יומיים על המינון החדש והתחילו לי רעידות קלות בעיניים , אני זוכר שגם פעם שניסיתי להיגמל מהתרופה זה קרה לי... האם זה בסדר?

18/03/2007 | 15:07 | מאת: ליאור

שאני יותר פעיל מנטלית כלומר יש לי יותר מחשבות, אני עצבני יותר ואני מרגיש את דפיקות הלב שלי... כל הדברים הנ"ל אינם מפריעים לי בצורה רצינית - אני רק רוצה לוודא שהם אמורים לעבור עם המשך הגמילה...

19/03/2007 | 12:30 | מאת: דור

שלום רב רוב תסמיני הגמילה מבנזודיאזפינים נעלמים תוך מס' שבועות. יחד עם זאת, ישנם מקרים של PROTRACTED WITHDRAWAL SYMPTOMS, כלומר תסמינים שנשארים למשך הרבה חודשים ואף שנים. תוכל לקרוא על כך כאן- http://benzo.org.uk/manual/bzcha03.htm#27 צריך להמשיך ולרדת במינון בצורה הדרגתית כפי שהתחלת (כל שבועים פחות רבע כדור) ולקוות שעם הזמן זה יסתדר. בברכה