קושי בהגעה להחלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2007 | 08:33 | מאת: המיואשת

שלום לכולם, אני גרושה בת 40 אמא לשני ילדים, עובדת ומתפרנסת בכבוד אולם תמיד הייתה לי בעייה של רגשיות יתר, בנוסף לאחרונה אינני מצליחה להתמודד עם השגעונות של ילדי (שניהם בגין ההתבגרות), כל דבר שאומרים לי הם ובעבודה ובכלל לוקחת ללב ומרגישה שכל עקיצה כזו שוקעת ושוקעת ויוצרת אצלי משקעים עמוקים. בנוסף סובלת מדימוי עצמי נמוך (רק לאחרונה) ובעיות שינה רציניות ב-4 שנים האחרונות, וכמו כן התקפות בכי רציניות על דברים קטנים ולא רציניים. אנחנו מטופלים טיפול משפחתי כללי ופרטני אולם לא מרגישה שיוצאת לי תועלת מכל השיחות האלה. האם עלי להמשיך הלאה ולקבל טיפול תקופתי אצל פסיכיאטר והאם זה יעזור לי בכלל. תודה רבה,

17/03/2007 | 13:07 | מאת: דור

שלום רב לא ניתן לאבחן את מצבך לפי הודעה בפורום. עליך להיבדק ע"י פסיכיאטר פנים אל פנים אשר יתרשם אם מצבך דורש התערבות תרופתית. תבקשי מהפסיכולוג/עו"ס שמטפל בך להפנות אותך לפסיכיאטר. הטיפול הפסיכיאטרי כלול בסל הבריאות כך שאין לך מה להפסיד. בברכה

19/03/2007 | 23:03 | מאת:

שלום תודה לדור, אכן הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל מה האבחנה הנכונה, אחר כך אפשר לשקול עם הפסיכיאטר האם טיפול תרופתי יכול להועיל ולהקל עליך כל טוב דר' גיורא הידש