ירידה בריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 20:30 | מאת: דני

ד"ר הירש שלום. רציתי לדעת האם ואילו תופעות לוואי ישנם בירידה מריספרדל מלבד הישנות הסיבה שמלחתחילה אני נוטל את התרופה. אני נוטל 2 מילגרם ביום...כאשר הייתי בפסיכוזה קלה ויחסית נשלטת לאחר שימוש בסמים יחד עם נוגדי דיכאון. כיום הפסקתי את השימוש בסמים...ותחושת האין תחושה שמסבה לי התרופה מציקה לי מאוד. אודה להתייחסותך

18/03/2007 | 18:28 | מאת:

לדני אין תופעות לוואי בהפסקת טיפול עם רספרידל. בכל אופן אם יש צורך ברספרידל ויש תופעות לוואי אפשר לשקול את החלפתה לתרופה אחרת מאותה המשפחחה שתתאים לך יותר. כל טוב דר' גיורא הידש

18/03/2007 | 19:51 | מאת: דני

בתוך כמה זמן "מתנקה" התרופה מהגוף? והאם יכול להיות שאני חש בתסמיני גמילה כגון לחץ בראש?