רואה את העולם בשחור!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 16:00 | מאת: שרון

האם יש הסבר איך יתכן שאדם מצליחן,אוהב חברה פתאום נכנס למצב שלא רוצה חברה,מאבד את מקום העבודה ,מאבד את שמחת החיים והכי חשוב ביטחון,לא רואה אופק בחיים!!! הלכתי לטיפול פיסכולוגי בתחילה קיבלתי רמואוטיב שלא ממש עזר וכרגע נוטל ציפרלקס שגם לו אין השפעה מיוחדת , מיואש לא יודע מה לעשות? בבקשה עזרה!!!

15/03/2007 | 18:32 | מאת: גון

אחד ההסברים הידועים הוא, כי חסר סרטונין (המיוצר במוח) עלול לגרום גם לדכאון וניתן לטיפול: ניתן לקרוא על כך בכתובת זו: http://www.ipec.co.il/ipec/articles.asp?cat=13&aid=122 {}

18/03/2007 | 18:18 | מאת:

לשרון תודה לגון, כמובן שישנן מספר אפשרויות של אבחנה, אבל כפי שנכתב דיכאון למשל עלול לגרום למצב כזה, לעתים יש דיכאון מסיבה חיצונית וישנו גורם לדיכאון ולפעמים הדיכאון מופיע גם ללא שום סיבה חיצונית. כל טוב דר' גיורא הידש