לדר' הידש מ-שגב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 12:02 | מאת: שגב

היי, מה שלומך?התגעגעתי והחלטתי לראות אם אתה עדיין נימצא פה ואכן כן.כל הכבוד על העזרה שאתה נותן כבר שנים ברציפות-אתה ענק! לא יודעת אם אתה זוכר אבל תמיד קיטרתי על מקום העבודה הלחוץ ועל הנסיעות התכופות לחו"ל-אז לפני חודש ביקשתי לעזוב וכיום אני בבית לאחר 15 שנים של עבודה קשה,לחוצה והמון שעות של מחוץ לבית.כיום אני נהנית מהילדים,מהבעל ומתכוונת לנוח מספר חודשים ואז לחפש שוב עבודה. אני כותבת לך כי לפני שנה בערך כשסיפרתי לרופאת המשפחה שלי שיודעת על כל התקופה שלאחר הלידה-שאני חושבת לעזוב את מקום העבודה,היא פתחה זוג עיניים ואמרה "אם כך כדאי שתהיי במעקב כי יש סיכוי שתחזרי למצב בו היית ונטלת כדורים".אני לא מפסיקה לחשוב על מה שאמרה ותוהה האם בגלל שהייתי בסרט הרע הזה יש לי סיכוי גבוה יותר מאדם שלא היה שם-כן לחזור לשם.אני די פוחדת ממה שאמרה וכל פעם שקצת רע לי אני בטוחה שאני בדרך לשם. למה התכוונה והאם נכון הדבר?כי נכון להיום אני כבר חודש בבית ואני נהנית מכל רגע. אני יודעת וגם לקחתי בחשבון שחיפוש עבודה היום הוא לא מצב פשוט ויש מצב שאשב תקופה בבית.אך יחד עם זאת יש לי הרגשה שאני אמצא מהר בגלל התכונות החיוביות והידע והניסיון שרכשתי. אז מה עושים עם מה שאמרה הרופא? תודה מראש שגב

15/03/2007 | 22:37 | מאת:

לשגב יופי לשמוע ממך ויופי שהחלטת לשפר את איכות חייך ולשנות מקום עבודה. כל הכבוד!! מבחינתי את כמו כל אחד אחר, אין מה לפחד מחרדות או כל בעיה אחרת כי את כמו כל אחד אחר. את החרדות של הרופאה שתשמור לעצמה ועדיף היה שלא הייתה אומרת את מה שאמרה. לכן עדיף שאת שתשימי את הדברים שלה בצד ותמשיכי לעשות בביטחון את מה שטוב ונכון לך. יש דברים שעדיף לא לשמוע הידש

16/03/2007 | 11:13 | מאת: שגב

לדר' הידש, תודה רבה רבה ואני מאוד שמחה לשמוע ממך.כמו תמיד מחזק את ידיי ונותן לי המון כח להמשיך.אני מודה לאל שיש לי ולכל האחרים פה בפורום אדם חם,לבבי ואיש מקצוע מדהים. תודה ושבת שלום, שגב