האם אני צרכה טיפול?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 10:21 | מאת: א.ג

אני למעשה נראת "נורמאלית " לחלוטין יש לי בעל, 2 בנות, בית ,עבודה טובה, משפחה נחמדה .אבל יש משהוא אחד שאני לא יכולה להשיג וזה לא משהוא חומרי כמו עוד כסף או עבודה אחרת או טיפולים קוסמטים אלא פשוט עוד י ל ד בן קטן וחמוד. וזה מטריף אותי אני עצבנית המון, מקנא מאוד , אני נראת ממש בדיכאון .העיניין הזה "מעסיק "אותי כל היום . האם אני צרכה ללכת לטיפול כדי להשתחרר מזה ? למי פונים ?

16/03/2007 | 01:02 | מאת:

לא.ג. לא הבנתי מדוע לא יכול להיות עוד ילד, אבל אני מאחל לך שיהיה ותמיד עשויות להיות הפתעות, הרופאים אינם יודעים הכל. פעם הלכו לטיפול נפשי רק כאשר כבר לא הייתה ברירה והמצב היה ממש גרוע. כיום רבים פונים לטיפול גם כאשר ישנה מצוקה וישנו כאב ורוצים להקל על הכאב ולשפר את איכות החיים. כך שהתשובה לשאלתך היא יחסית ואת צריכה להחליט מה מתאים לך ומתי. אפשר לפנות לפסיכיאטר בקופת החולים לאבחון, או למרפאת בריאות הנפש באזור מגוריך או בבית החולים הכללי הקרוב כל טוב דר' גיורא הידש

16/03/2007 | 19:45 | מאת: שיבא

אם את רוצה עוד ילד, תכיניסי את בעלך למיטה ותעשי עוד ילד. ואם יש לך קשיים גניקולוגים- לכי לרופא נשים, ולא לפסיכיאטר או פסיכו'. רוצה? תעשי. כל טוב לך, שיבא. רק תחשבי אם יש לך מספיק כסף לגדל עוד ילד. אני כשלעצמי די רוצה לאמץ את הילד השלישי שלי. בינתיים יש לי תינוקת ואני בטח אכנס להריון עוד מעט לעוד תינוק. באשר לאימוץ- אני כבר מתלבטת כי תלוי אם יהיה לי כסף לאמץ ילד מארגנטינה , אם יהיה לי כוח נפשי וכלכלי לגדל עוד ילד. כל טוב לך , שיבא