האם יש מי שעונה לשאלות/בקשות וכו' בפורום זה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 08:50 | מאת: עליזה

אני רואה שלכל השאלות אין כאן מענה עי' מנהל הפורום, כיצד בכל זאת אנשים מקבלים תשובות למצוקות , שאלות שלהם, אני לא מבינה?תוכלו להסביר לי ולענות על קושיה זאת .תודה .

15/03/2007 | 14:13 | מאת: דנה

כן, אני אשמח מאוד לענות לך. תשובות לשאלות מדר' הידש ניתנות אחת ליום או לכל המאוחר אחת ליומיים. נדמה לי שזו תדירות גבוהה מאוד, אם לא הגבוהה ביותר בדוקטורס. הפורום עמוס מאוד בפניות וכפי שאת בוודאי מתארת לעצמך זו אינה התעסוקה היחידה של מנהל הפורום ,ויחד עם זה הוא משיב באריכות, במקצועיות ובאנושיות לכל שאלה. שאלת היכן בכל זאת אנשים מקבלים תשובות למצוקות? אז אם מדובר במקרה חירום, מן הסתם בחדר המיון. אם מדובר על מקרה לא דחוף, כזה שמצדיק פנייה לאינטרנט, אז כאן, לכל המאוחר כעבור יומיים. נראה לי שזה מספק והגיוני ביותר, לא? דנה

15/03/2007 | 15:19 | מאת: דור

שלום רב תוכלי לראות לבד שד"ר הידש מתייחס לשאלות ולתשובות שמתפרסמות בד"כ תוך 72 שעות ממועד הפרסום שלהן. אם את רוצה לשפר את המצב- תציעי להנהלת האתר להוסיף לפורום פסיכיאטרים נוספים שיסכימו גם הם להשתתף כאן בניהול הפורום. אגב, אף אחד לא מפסיד או מרוויח מניהול הפורום, מלבד הנהלת האתר שמרוויחה מהפרסומות. בברכה

16/03/2007 | 00:58 | מאת:

תודה למשיבים הידש

16/03/2007 | 13:53 | מאת: עכג

אתה אומר אף אחד לא מפסיד מניהול הפורום וגם לא מרוויח. הפסד יכול להיות למשל אם אתה תגיב תגובות אשר נחשבות הרבה פחות טובות מתגובות יותר טובות ובכך אתה להיצפות על ידי פסיכיאטרים אחרים למשל שיראו מה צריך לשפר בך ואולי יקבלו עליך רושם שלילי. רווח יכול להיות למשל אם מישהו יראה שאתה מנהל את הפורום ואז יחליט שיכול להיות שאם אתה מנהל פורום פסיכיאטריה אז יש סיכוי גדול יותר שאתה פסיכיאטר "טוב" יותר ולכן יכול להיות שאם אתה מקבל לקוחות באופן פרטי למשל אז שאתה תרוויח מזה. בנוסף בפורומים לפסיכולוגיה הרבה פעמים הפסיכולוגים ממליצים על אחרים ולכן הם אולי יכולים לצבור יותר "כוח". מה דעתך?

16/03/2007 | 19:48 | מאת: שיבא

דור היקר אתה לא רוקח או רופא? למה שאתה לא תנהל את הפורום הזה עם הידש? אתה מוכשר. ומאיפה אתה יודע כל כך הרבה על איך מתנהלים פה העניינים? למה זה כל כך מעסיק אותך האירגונים האלה? אתה הכי מוכשר שיש. תציע להידש שיקח אותך כעוזר. שיבושקה.