רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 07:52 | מאת: ענבל

בשנים האחרונות הייתי מטופלת בסרוקסט. אחרי תקופת הטבה הפסקתי לחלוטין (בעצת הפסיכיאטרית כמובן) את הכדורים. לאחר חצי שנה בלי...התחלתי להרגיש שוב לא טוב והתחלתי לקבל רסיטל. יש לציין שאני לוקחת רק שבוע חצי כדור 10 מ"ג, ומרגישה רע יותר. קמה בבוקר עם דפיקות לב ומועקה. (תופעה שהכרתי בעבר). היתכן רגרסיה "נקודתית" אשר תחלוף עם התרגלות לכדור? אני פוחדת שמא הכדור לא מתאים לי... תודה!!

16/03/2007 | 00:56 | מאת:

לענבל הרסיטל עדיין לא התחיל להשפיע, צריך לעלות במינון ולחכות עוד קצת כדי להעריך את המצב. כל טוב דר' גיורא הידש